Outokummun Pub Vanhan Mainarin currykastike

Lounastimme viikonloppuna sunnuntaina 12.8.07 Outokummussa Pub Vanhassa Mainarissa, joka on samaa puljua hotelli Malmikummun kanssa. Olisimme syöneet mielellämme hotellin ravintolassa, joka kuitenkin osoittautui olevan kiinni viikonloppuna. Sepäs mielenkiintoista aukiolopoliittiikkaa.

Pubi oli kuitenkin ihan viihtyisä. Terassilla tosin oli vain kolme pöytää, jotka olivat täynnä, joten jouduimme tyytymään sisätiloihin kauniina ja kuumana sunnuntai-iltapäivänä.

Ruokalistalta löytyy jokaiselle jotain. Tarjolla oli salaatteja, keittoja, ruukkuja, pihvejä, uuniperunoita, pitsoja, lämpimiä leipiä jne. Seurueemme valitsi Frutti di mare -pitsaa, Laturin lohileivän ja Kanaruukun. Pitsa sai kehuja, leipäkin maistui, mutta kanaruukun currykastike oli kuin suoraan valmispussista. Jaa, että mistäkö tiedän ;) Kyllä meilläkin on pussikastiketta käytetty, mutta ravintolassa toivoisi kokin pääsevän hieman gourmeempaan tulokseen kuin valmiskastike. Kanaruukkukin saatiin sitten maustettua varsin kelvolliseksi puolikkaan sitruunan mehulla ja mustapippurirouheella.

Ruuat olivat kohtuuhintaisia.

Tarjoilu ei ollut ihan nopeimmasta päästä, mutta ihmisiä taisi olla paljon miehitykseen nähden. Tai sitten odottavan aika vaan on pitkä; meillä oli aikamoisen tiukka aikataulu ruokailua ajatellen.

Voisin mennä toistekin, mutta tuskin ottaisin kanaruukkua. Tai no, saattaisin ensin käydä testaamassa sen hotellipuolen raflan.

Jotain tietoa:
www.vapaa-aikavirasto.com/ravintolat/?pid=259&rid=7380

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ravintola NES Lappeenrannan Rauhassa

Ravintolavaunun lämmin club sandwich salaatilla

Suomalaisen pitsan alkulähteillä - Kourulan Cup-Kahvila